ΠΡΟΦΙΛ

 

Δίπλα στον Πολυχώρο ‘NOUVELLE’ δημιουργήθηκε ένα μοναδικό για την Β. Ελλάδα αθλητικό κέντρο. Σε μία έκταση 3000τμ (κλειστές εγκαταστάσεις) φιλοξενείται ο Α.Μ.Π.Σ. ΔΙΑΠΛΑΣΗ και περιλαμβάνει τα έξης αθλήματα.

  • Ακαδημίες Ποδοσφαίρου ( ΠΑΟΚ-ΔΙΑΠΛΑΣΗ ).

Στα πλαίσια της ανάπτυξης των Τ.Υ Α. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της διεύρυνσης του δικτύου των συνεργαζόμενων ακαδημιών PAOK FOOTBALL PRINTS, δημιουργήσαμε την πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ ‘ΔΙΑΠΛΑΣΗ’. Σε αυτήν εφαρμόζεται η αγωνιστική φιλοσοφία των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η προπονητική διαδικασία τελεί  υπό την καθοδήγηση του προπονητή Μαυρίδη Μπάμπη με την καθοδήγηση γνωστών και έμπειρων προπονητών. Τμήματα ( BambiniPrejuniorJunior– Προπαιδικό- Παιδικό-Νέον).

(Γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας fifa 2014 και γήπεδο με φυσικό χόρτο).

   

Κλειστή Αίθουσα Ενόργανης Γυμναστικής (Α.Γ.Σ.ΠΥΡΑΜΙΔΑ).

Σε μία από τις πληρέστερες αίθουσες Ενόργανης Γυμναστικής στην Θεσσαλονίκη φιλοξενείτε ο Α.Γ.Σ. ΠΥΡΑΜΙΔΑ του Ολυμπιονίκη του αθλήματος Β. Τσολακίδη. Οι προπονητές είναι ενεργά μέλη της εθνικής ομάδος του αθλήματος. (Τμήματα Μαζικού Ενόργανης Γυμναστικής-Τμήματα Τραμπολίνου και Ρυθμικής γυμναστικής για αγόρια και κορίτσια).


 

Μεικτές Πολεμικές Τέχνες. Combat Ju-Jitsu

Τμήματα ενηλίκων και παιδιών. Η προπονητική διαδικασία τελεί υπό την επίβλεψη του
κ. Γ. Δημητρόπουλου. (Αντιπρόεδρος Combat Ju – Jitsu και προπονητής A.Σ PONIN.)

 
 
 
 
 
Copyright © 2016 | Developed by MyCompany | Hosted by stakaman.gr